Forside  ->  Om ÅF   ->   Bestyrelsen

Bestyrelsen

Århus Friskole har en stor bestyrelse, der består af 7 generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer, samt 2 suppleanter. På møderne deltager desuden skoleleder, souschef og nogle gange tillidsmand eller andre medarbejdere.

Bestyrelsens primære opgave er den overordnede ledelse af skolen, dvs. som arbejdsgiver for skolens leder og som ansvarlig i forhold til skolens drift og økonomi. Vi holder ca. ni bestyrelsesmøder om året. Hertil kommer evt. møder i udvalg.

Der er generalforsamling hvert år i april måned, hvor der er valg til bestyrelsen og valg af tilsynsførende (hvert andet år).

Vi har på Århus Friskole valgt, at generalforsamlingen er en aften i friskolens ånd, fuld af musik og gode pædagogiske debatter. Aftenen starter med, at 7. klasse giver den hele armen og spiller æggende cubanske, afrikanske eller brasilianske rytmer og sælger lækre hjemmebagte kager, hvor overskuddet går til deres 8. klassestur.

I løbet af aftenen vil der også være mulighed for at komme i dialog med alle de ansatte om det, som de har skrevet i pædagogisk rapport. Skolens tilsynsførende fortæller levende og underholdende om, hvordan de oplever skolen og bestyrelsen fremlægger i fælleskab sin årlige beretning. Alt i alt er generalforsamlingen en oplevelsesrig aften.

Bestyrelsen 2019 - 2020

Valgt 2018 - Sidder til 2020