Lilleskole med stærk kultur søger tysklærer

Århus Friskole søger en tysklærer hurtigst muligt til at undervise i tysk fra 5. til 9. klasse. Det svarer til 12 lektioner om ugen. Der er tale om en fast stilling som tysklærer på deltid med mulighed for at supplere op med andre fag og flere lektioner afhængig af, hvad du kan byde ind med, og hvad skolen har brug for.

Til stillingen som tysklærer ønsker vi:

- At du er vild med børn og rigtig gerne vil arbejde på lige netop Århus Friskole

- At du er uddannet lærer eller har lignende erfaringer eller kompetencer

- At du er god til at undervise og brænder for at gøre tysk til et attraktivt fag

- At du deltager i hverdagens praktiske gøremål med børnene som f.eks. spisning og arbejdshold

- At du deltager i alle anderledes uger som f.eks. lejrskoler, juleværksteder, musicals, optog mv.

- At du er god til at kommunikere og fungere i et tæt samarbejde med kollegaer og forældre

- At du kan noget helt andet som fx bevægelse, musik, håndværk, kunst eller …

- At du er et varmt og venligt menneske med hjertet på rette sted

Hvad tilbyder vi dig?

- at blive en del af en varm og rig skolekultur med motiverede ansatte, forældre og børn.

- et job med gode muligheder for at udvikle og afprøve nyt.

- løn i forhold til overenskomst.

Århus Friskole er en velfungerende lilleskole med et spor og 210 børn. Skolen har et stærkt skolefællesskab betegnet ved demokrati, nærvær og frihed. Børnenes trivsel er vores mål, og deres initiativ er vores pejlemærke. Musikken er kulturbærer og gennemsyrer hele skoleforløbet. Hos os er der plads til udvikling og kort vej til afprøvning af nyt. Alle klasser er på lejr hvert år. Vi spiser sammen i grupper. De store er legesøskende for de små. Vi har teater, musik, film, juleværksteder, helskoledøgn, festugeoptog og meget mere. Hvert år afholder 8. klasse to store fester, Høstival og Fastelavn, for at samle penge ind til deres store udlandsrejse.

For yderligere information kontakt skoleleder Marie på tlf. 86283354 fra d. 5. aug. 2019

Send din ansøgning angående ”tysklærer” til skoleleder@aarhusfriskole.dk

Mvh. Marie Ludvigsen - skoleleder